Heeft u een prachtig zitmeubel dat u graag opnieuw gestoffeerd wilt hebben en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u net een nieuwe woning gekocht en wilt u graag advies over de inrichting hiervan? Onze adviseurs helpen u hier graag mee.
 

Advies en ontwerp met vakkennis

Graag bespreken wij uw wensen op het gebied van herstoffering of interieurinrichting. Uiteraard geven wij u op basis daarvan advies en laten we u de mogelijkheden zien, maar wij bieden nog iets extra’s. Wij hebben passie voor ons vak en iedere adviseur heeft dan ook zijn eigen specialisme. Zo hebben wij veel kennis van het herstofferen van historische meubelstukken, maar bijvoorbeeld ook van design klassiekers. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over de manier waarop de her te stofferen fauteuil van uw grootmoeder het beste tot zijn recht komt in uw interieur.
 
Wij bieden alle facetten van interieurstoffering en kunnen u daarom van een compleet ontwerp en advies voorzien. Van vouwgordijnen tot traplopers en wandbespanningen in een historische omgeving, tot meubels, gordijnen en vloerbedekking in een nieuwbouwwoning. Wij helpen u graag met het vervullen van uw interieurwensen. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek.