Ieder interieur is een afspiegeling van smaak, creativiteit en levensstijl van de bewoners of gebruikers. Wij geven gestalte aan de meest uiteenlopende moderne en klassieke interieurs.
 
Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan tapijten, karpetten, gordijnen, vitrages en inbetweens. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.
 

Eigen atelier

Om de hoogste kwaliteit aan onze klanten te kunnen leveren worden alle gordijnen en vitrages vervaardigd in ons eigen atelier.
 

Referenties

Wij hebben een zeer uitgebreid portfolio. Een deel van de projecten binnen de interieurstoffering, vindt u hieronder. Daarnaast hebben we enkele projecten waarvan wij u op de website geen foto’s kunnen laten zien, maar die we u toch niet willen onthouden.

 

Merkx en Girod Architecten – Amsterdam
Sinds 1994 hebben wij met Merkx en Girod Architecten een intensieve samenwerking op het gebied van ontwikkeling en uitvoering van vele projecten op woning- en meubelstoffeergebied.

 

Het Concertgebouw – Amsterdam
Voor het Concertgebouw hebben wij diverse deuren gecapitonneerd en de grote zaal, de kleine zaal en diverse foyers voorzien van gordijnen en gordijnkappen. Ook hebben wij in de koorzaal rondom alle wanden bekleedt met 3-D panelen en voorzien van gordijnen.

 

Binnenhof – Den Haag  
Op het Binnenhof Staten Zaal voorzien van blinds, gordijnen en gordijnkappen. In de Blauwe Zaal hebben wij blinds en wandbespanningen geplaatst. In de Schrijfkamer hebben wij het tapijt, de gordijnen en de vitrages verzorgd. Daarnaast hebben we in de Eerste Kamer, Plenaire Zaal, blinds geplaatst en in de Secretariaat Kamer hebben wij het tapijt, de gordijnen en de blinds geplaatst. Ten slotte hebben wij op Binnenhof 22 het trappenhuis voorzien van tapijt en hebben we in de tuinkamer blinds geplaatst.

 

Oude Stadhuis van Schiedam – Schiedam
Wij hebben in diverse kamers blinds, lopers en karpetten verzorgd.

 

Landhuis Oranjewoud – Oranjewoud
Diverse kamers hebben wij voorzien van blinds, gordijnen en gordijnkappen.