Advies en ontwerp

Met het juiste advies en ontwerp geniet u straks van een prachtig interieur.

Advies en ontwerp met vakkennis

Interieurstoffering, van advies tot ontwerp en uitvoering.

U stapt binnen in onze showroom en kunt ons uitgebreide assortiment direct zien, voelen vergelijken. Voor een goed overzicht begeleiden wij u graag. We gaan met u in gesprek, bespreken uw wensen en de mogelijkheden. We maken een ontwerp aan de hand van een moodboard en werken dit uit tot een definitief ontwerp. Voor het stofferen van één enkel meubel, tot het uitvoeren van een compleet interieur. Ons werk is pas klaar als u tevreden bent.

Goed advies

Interieurtrends veranderen met de jaren. Ook elke smaak verandert op zijn tijd. Bij ons volgen we de trends, maar hebben we ook aandacht voor de traditionele interieurs. Dus wat uw wens ook is, wij bespreken graag de mogelijkheden op het gebied van interieur.

We nemen u mee in een wereld vol mogelijkheden. En we bieden nog iets extra’s: goed advies. 

Passend ontwerp

In onze ontwerpstudio gaat het avontuur verder. Uw wensen krijgen vorm en Dirk speelt met de materialen en kleuren tot het juiste resultaat is bereikt. Om dat het best te doen worden wij graag al in de ontwerpfase betrokken bij uw project. Want dan kunnen we echt onze meerwaarde bieden.

Het juiste merk

Onze collectie stoffen, passement, tapijt en toebehoren is groot. U vindt in onze showroom een grote variatie aan stijlen. Met diverse merken, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Daar staan we om bekend.

U bent van harte welkom in onze showroom in Montfoort om de actuele collecties van alle merken te bekijken. De koffie staat klaar.

 

Geïnteresseerd? Maak een afspraak met een van onze vakmensen.

OOSTENDORP - vakmanschap sinds 1968

OOSTENDORP 
Vlasakker 12, 3417 XT Montfoort

T  (0348) 47 19 21
E  info@oostendorp.biz

privacyverklaring


Bezoek onze showroom
Wij heten u van harte welkom op afspraak, omdat we graag de tijd voor u nemen en graag goed voorbereid het gesprek met u ingaan. 

Linkedin