Ons verhaal

Familiebedrijf van oorsprong

We gaan terug in de tijd: in 1968 startte Antoon Oostendorp met een bedrijf in woninginrichting en het stofferen van meubelen, auto’s en koetsen. Zo ontstond Oostendorp als 'woninginriching & autobeklederij A.J. Oostendorp' op de Oude Boomgaard in het centrum van Montfoort. 

Middels zoon Dick specialiseerde het bedrijf vanaf 1977 in meubelstoffering en ging Oostendorp verder als 'Interieurverzorging en meubelstoffeerderij A.J. Oostendorp & Zoon'. In 1979 kwam ook zoon Pieter in de zaak en hij specialiseerde zich in de tak interieurstoffering. Samen werkten zij hard aan de kwaliteit van dit mooie ambacht. En dat doen we nog steeds, elke dag.

In 2002 verhuisd het bedrijf vanuit het centrum en vestigt het zich op de Vlasakker te Montfoort als 'Oostendorp Interieur- & Meubelstoffering'. Dirk van Beek versterkt de directie sinds 2015 en legt de focus nog meer op de creatieve kant van het bedrijf en voegt daarmee advies & ontwerp toe als specialisme. 


Inmiddels zijn we ruim vijftig jaar verder en is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in  Nederland. Niet zomaar natuurlijk, daarnaast zet het bedrijf eind 2018 de volgende stap richting de toekomst als 'OOSTENDORP - vakmanschap sinds 1968'. 

Logo's OOSTENDORP

Geïnteresseerd? Maak een afspraak met een van onze vakmensen.

OOSTENDORP - vakmanschap sinds 1968

OOSTENDORP 
Vlasakker 12, 3417 XT Montfoort

T  (0348) 47 19 21
E  info@oostendorp.biz

privacyverklaring


Bezoek onze showroom
Wij heten u van harte welkom op afspraak, omdat we graag de tijd voor u nemen en graag goed voorbereid het gesprek met u ingaan. 

Linkedin