Interieurstoffering

Een nieuwe woning, een nieuw interieur. Maar wat voor interieur? U heeft vast ideeën over de inrichting, maar misschien vindt u het lastig om de juiste materialen en combinaties bij elkaar te vinden. Omdat wij weten dat ieder interieur een afspiegeling is van smaak, creativiteit en levensstijl adviseren wij u graag.

Bij ons krijgt elk interieur onze volle aandacht. Modern, klassiek of antiek. U zegt het maar. We bieden een zeer ruim assortiment tapijten, karpetten, traplopers, gordijnen, vitrages, behang en inbetweens. En met al onze kennis en kunde creëren wij zo graag een plek waar u zich snel thuis voelt.

Met precisie en aandacht verzorgen we de stoffering voor monumentale panden, nieuwbouwprojecten, maar ook voor bijvoorbeeld een oude woonboerderij creëren we een prachtig interieur.

Onze specialisaties

Gordijn atelier

Met precisie en aandacht verzorgen we de confectie van gordijnen en vitrages. Van vlinderplooi tot bekerplooi, van galon tot passement tot in de fijnste details. Vakmanschap in optima forma. 

Klassieke interieurstoffering

Uw wensen en smaak staan bij ons altijd centraal. In het klassieke interieur voeren we diverse stijlen uit het rijke verleden door en stemmen we het interieur helemaal af op uw wensen. Dankzij het gebruik van rijke materialen straalt uw interieur warmte en grandeur uit. Harmonisch, elegant en stijlvol.

Moderne interieurstoffering

De meest uiteenlopende eigentijdse en moderne interieurs geven wij gestalte. Afhankelijk van uw wensen combineren we stijlen, stoffen en kleuren tot een ware harmonie.

Monumentale interieurstoffering

De rijke historie van het pand is ons uitgangspunt. Met onze kennis en vaardigheid geven wij een historisch pand zijn volle glorie terug. 

In ons eigen gordijnatelier wordt met toewijding gewerkt en dat zie je terug!

Referenties

Wij hebben een zeer uitgebreid portfolio. Een deel van de projecten binnen de interieurstoffering, vindt u hieronder. Daarnaast hebben we enkele projecten waarvan wij u op de website geen foto’s kunnen laten zien, maar die we u toch niet willen onthouden.

Het Concertgebouw te Amsterdam
Voor het Concertgebouw hebben wij diverse deuren gecapitonneerd. De Grote zaal, de Kleine zaal en diverse foyers hebben wij voorzien van gordijnen en gordijnkappen. In de Koordzaal hebben wij rondom alle wanden bekleed met 3D panelen en gordijnen.

Binnenhof te Den Haag
Op het Binnenhof hebben wij in diverse zalen werkzaamheden verricht; blinds, wandbespanning, tapijt en stoffering van het trappenhuis.

Oude Stadhuis van Schiedam te Schiedam
In dit historische pand hebben wij in diverse kamers blinds, lopers en karpetten verzorgd.

Remy Meijers
Voor architect Remy Meijers hebben wij diverse panden voorzien van nieuwe gordijnen, vitrages en traplopers.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak met een van onze vakmensen.

OOSTENDORP - vakmanschap sinds 1968

OOSTENDORP 
Vlasakker 12, 3417 XT Montfoort

T  (0348) 47 19 21
E  info@oostendorp.biz

privacyverklaring


Bezoek onze showroom
Wij heten u van harte welkom op afspraak, omdat we graag de tijd voor u nemen en graag goed voorbereid het gesprek met u ingaan. 

Linkedin