Wandbespanning & behang

De wanden van uw pand of woning kunt u een kleur geven. Maar bent u ook bekend met onze wandbespanning? Deze verfijnde techniek passen we toe in elk interieur dat wat extra’s verdient. Een echte eyecatcher, met bovendien een geweldige akoestiek. Of wat dacht u van behang? Helemaal van nu, bekijk ons behang online via Selected Wallpapers.

Een gespannen wandbespanning maken we op de originele, klassieke manier. Met exclusieve en onderhoudsvriendelijke natuurlijke materialen. Voor de afwerking beschikken wij over een prachtig assortiment passementen. Wilt u liever een afwerking zonder passementen? Uiteraard kunnen wij deze ook blind voor u afwerken. 

Onze specialisaties

Gespannen wandbespanning

Een gespannen wandafwerking straalt klasse uit. Met onze kennis en vaardigheid bouwen wij een wandbespanning op authentieke wijze op: we spannen het linnen, brengen beplating aan met graupapier en dekken deze af met molton. Tenslotte wordt de door u gekozen stof aangebracht en gespannen. Al dan niet in een historische omgeving. Een prachtig resultaat met een bijzondere akoestiek.

Behang

Voor meer sfeer en karakter in het interieur adviseren wij het gebruik van behang. Geen standaard behang, maar behang met karakter. Van goudleer en textielbehang tot afwasbaar behang. Wij hebben ervaring met veel soorten wandafwerking en adviseren u hierover graag. Uiteraard kunnen wij de wanden zelf ook voorzien van het behang. Dat blijft tenslotte een vak apart.

 Selected Wallpapers | Luxe en exclusief behang

Wij verwijzen u naar onze online website Selected Wallpapers by OOSTENDORP. Hier vindt u al onze behangcollecties.

Bekijk onze projecten met wandbespanningen en behang

Referenties

Ontdek ons zeer uitgebreide portfolio. Niet alles kunnen wij op deze website laten zien, maar een deel van de projecten binnen de wandbespanning delen we graag met u.

Raad van State te Den Haag
In zes zalen van het Witte Paleis hebben wij wandbespanning aangebracht.

De Bazel (Stadsarchief) te Amsterdam
Wij hebben zestien kamers op traditionale wijze voorzien van wandbespanning.

Landgoed Aardenburg te Doorn
Hier hebben wij vijf kamers voorzien van traditioneel behangwerk.

Oude Stadhuis Schiedam te Schiedam
Diverse kamers hebben wij voorzien van wandbespanning, blinds, lopers en karpetten.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak met een van onze vakmensen.

OOSTENDORP - vakmanschap sinds 1968

OOSTENDORP 
Vlasakker 12, 3417 XT Montfoort

T  (0348) 47 19 21
E  info@oostendorp.biz

privacyverklaring


Bezoek onze showroom
Wij heten u van harte welkom op afspraak, omdat we graag de tijd voor u nemen en graag goed voorbereid het gesprek met u ingaan. 

Linkedin