OOSTENDORP stoffering

OOSTENDORP vakmanschap sinds 1968

0348471921

Vlasakker 12 Montfoort

Showroom geopend op afspraak

Top

Wandbekleding

De wanden van uw pand of woning kunt u een kleur geven. Maar bent u ook bekend met onze wandbespanning? Deze verfijnde techniek passen we toe in elk interieur dat wat extra’s verdient. Een echte eyecatcher, met bovendien een geweldige akoestiek! Of wat dacht u van behang? Helemaal van nu!

Wandbespanning

Een gespannen wandafwerking straalt klasse uit. Met onze kennis en vaardigheid bouwen wij een wandbespanning op authentieke wijze op: we spannen het linnen, brengen beplating aan met graupapier en dekken deze af met molton. Tenslotte wordt de door u gekozen stof aangebracht en gespannen. Al dan niet in een historische omgeving. Een prachtig resultaat met een bijzondere akoestiek.

Behang

Voor meer sfeer en karakter in het interieur adviseren wij het gebruik van behang. Geen standaard behang, maar behang met karakter. Van papier tot textielbehang. Wij hebben ervaring met veel soorten wandafwerking en adviseren u hierover graag. Uiteraard kunnen wij de wanden zelf ook voorzien van het behang. Dat blijft tenslotte een vak apart. Wij hebben deze expertise van ons bedrijf ondergebracht in Selected Wallpapers by OOSTENDORP. Een online webshop met al onze topmerken. Neem gerust een kijkje en laat je inspireren!