1968

We gaan terug in de tijd: in 1968 startte Antoon Oostendorp met een bedrijf in woninginrichting en het stofferen van meubelen, auto’s en koetsen.

Zo ontstond Oostendorp als 'woninginriching & autobeklederij A.J. Oostendorp' op de Oude Boomgaard in het centrum van Montfoort.

1977

Middels zoon Dick specialiseerde het bedrijf vanaf 1977 in meubelstoffering en ging Oostendorp verder als 'Interieurverzorging en meubelstoffeerderij A.J. Oostendorp & Zoon'.

In 1979 kwam ook zoon Pieter in de zaak en hij specialiseerde zich in de tak interieurstoffering. Samen werkten zij hard aan de kwaliteit van dit mooie ambacht.

2002

In 2002 verhuisd het bedrijf vanuit het de Oude Boomgaard in het centrum van Montfoort en vestigt het zich op de Vlasakker te Montfoort als 'Oostendorp Interieur- & Meubelstoffering'.

2015

Dirk van Beek treedt toe als eigenaar en legt de focus nog meer op de creatieve kant van het bedrijf en voegt daarmee Advies & Ontwerp toe als specialisme.

2018

Het bedrijf bestaat 50 jaar en krijgt een volledige update aan de uitstraling. Het logo wordt gerestyled en het bedrijf gaat verder als 'OOSTENDORP vakmanschap sinds 1968'

2020

Behang en wandbekleding krijgt een eigen online portal middels 'Selected Wallpapers'. Hiermee wordt e-commerce een nieuwe uitbreiding van activiteiten van het bedrijf

2021

Kevin Oostendorp en Jorian van Beek treden toe als aandeelhouders en nemen het aandeel van Pieter Oostendorp over die het bedrijf verlaat.

2023

Na ruim 46 jaar treedt Dick Oostendorp doet hij een stap terug en treedt uit als aandeelhouder.

2024 - heden