Interieurontwerp

Verfraai uw interieur met professioneel interieurontwerp en interieuradvies. Onze studio biedt een uitgebreide collectie van klassieke tot moderne stijlen. Van begin tot eind helpen wij u bij het creëren van de perfecte sfeer in elke ruimte.

We bieden een zeer ruim assortiment tapijten, karpetten, traplopers, gordijnen, vitrages, behang en inbetweens. Met al onze kennis en kunde creëren wij zo graag een plek waar u zich snel thuis voelt. Met precisie en aandacht verzorgen we de complete interieurstoffering.

Maak een afspraak met Dirk Van Beek voor advies op maat, van een stel gordijnen tot een compleet interieur. Uw persoonlijke touch is onze prioriteit. We gaan met u in gesprek, bespreken uw wensen en de mogelijkheden. We maken een ontwerp aan de hand van een moodboard en werken dit uit tot een definitief ontwerp.

Interieuradvies

Interieurtrends veranderen met de jaren. Ook elke smaak verandert op zijn tijd. Bij ons volgen we de trends, maar hebben we ook aandacht voor de traditionele interieurs. Dus wat uw wens ook is, wij bespreken graag de mogelijkheden op het gebied van interieur. We nemen u mee in een wereld vol mogelijkheden. En we bieden nog iets extra’s: goed advies.

Interieur Studio

In onze ontwerpstudio gaat het avontuur verder. Uw wensen krijgen vorm en Dirk speelt met de materialen en kleuren tot het juiste resultaat is bereikt. Om dat het best te doen worden wij graag al in de ontwerpfase betrokken bij uw project. Want dan kunnen we echt onze meerwaarde bieden.

Interieurcollectie

Onze collectie stoffen, passement, tapijt en toebehoren is groot. U vindt in onze showroom een grote variatie aan stijlen. Met diverse merken, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Daar staan we om bekend.

U bent van harte welkom in onze showroom in Montfoort om de actuele collecties van alle merken te bekijken. De koffie staat klaar.