stofcollectie interieurmerken oostendorp stofcollectie interieurmerken oostendorp

Onze collectie stoffen, behang, passement, tapijt en toebehoren is uitgebreid. U vindt in onze Studio een grote variatie aan stijlen en interieurmerken. In deze samenstelling staat kwaliteit altijd voorop staat.

U bent van harte welkom op afspraak in onze Studio in Montfoort om de actuele collecties van alle merken te bekijken. De koffie staat klaar.

Pierre Frey | stof- en behangcollectie

Oostendorp is Pierre Frey dealer. De Pierre Frey stof- en behangcollectie is eclectisch en veelzijdig. Gebruikmakend van nieuwe technieken en vernieuwende en gedurfde stijlen. Bekijk Pierre Frey stof en behang in onze Studio.

Dedar | stof-en wandbekledingcollectie

Oostendorp is Dedar dealer. Deze prachtige Italiaanse design collectie stof en wandbekleding ademt luxe. Superieure natural stoffen en sprekende designs. Stof en wandbekleding van Dedar is te bezichtigen in onze Studio.

Casamance | Stof-en behangcollectie

Oostendorp is Casamance dealer. Sterk in patroon, sterk in kleuren dat kenmerkt de collectie van Casamance. Prachtige uni stoffen en sprekende geometrie. Casamance stof en behang is te bezichtigen in onze Studio.

Zimmer + Rohde | stofcollectie

Oostendorp is Zimmer + Rohde dealer. Dit kwaliteitsmerk heeft een brede stof collectie met luxueuze uitstraling. Bekijk ook de submerken Ardecora, Etamine en Hodsoll McKenzie. Stof van Zimmer + Rohde bekijk je in onze Studio.

Colefax & Fowler | stofcollectie

Oostendorp is Colefax & Fowler dealer. Stoffen van Colefax & Fowler vol uitbundige en levendige patronenen. Geef je interieur een klassieke toets met stof van Colefax & Fowler. De stof collectie bekijk je in onze Studio.

Mark Alexander | stof- en behangcollectie

Oostendorp is Mark Alexander dealer. Creeer rust en een natuurlijke sfeer met de prachtige stoffen en natuurlijke wandbekleding van Mark Alexander. Stof en behang van Mark Alexander bekijk je in onze studio.